Add new comment

از کاندیداتوری اشرف غنی احمدزی اعلام حمایت شد

 
کابل (پژواک،٦ حمل٩٣): "شورای اقوام و احزاب سیاسی همسو"، از رییس جمهور کرزی خواست تا جلو مداخلۀ اراکین بلندپایۀ دولتی را در امور انتخاباتی بگیرد.
اين شورا متشکل از احزاب محاذ ملى، جبهۀ نجات ملى، حق و عدالت، پيوند ملى، افغان ملت، حرکت انقلاب اسلامى، حزب اسلامى "شاخۀ خالد فاروقى"، حزب اسلامى "مولوى خالص"، شوراى علما، شوراى مجاهدين و شوراى کوچى ها مى باشد.
شورای اقوام و احزاب سیاسی همسو، حمایتش را از کاندیداتوری داکتر اشرف غنی احمدزی اعلام کرده بود و امروز نيز بر همين حمايتش تاکيد کرد.
معین مرستیال سخنگوی این شورا گفت که برخی مقامات بلند پایۀ دولتی، به نفع یک کاندیداى مشخص کمپاین میکند؛ درحالیکه این خلاف قانون میباشد.
وی افزود: "برخی مقامات بلند پایۀ حکومتی در روند انتخابات دخالت دارند؛ شواهد آنرا به کمیسیون شکایات انتخاباتی  و ادارت ذیربط فرستادیم."
وی در ادامه گفت: "ما از رییس جمهور که همیشه از بیطرفی حرف زده است، می خواهیم تا جلو اراکین بلند دولتی را که در روند انتخابات داخله میکنند، بگیرد تا مردم خودشان با ارادۀ محکم به سرنوشت شان تصمیم بگیرد."
به گفتۀ وی، هر نوع مداخلۀ اراکین دولتی، میتواند عواقب ناگوار را در قبال داشته باشد، که باید قبل از قبل جلو آن گرفته شود.
اما وى از اراکين دولتى که در کمپاين ها اشتراک نموده اند، نام نبُرد.
معين مرستيال همچنان حملات اخیر مخالفين مسلح در ولایت های کابل، کندز، کنر، جلال آباد و برخی ولایات را نگران کننده خوانده گفت که نیروهای امنیتی، در این شرایط حساس باید امنیت را بهتر تامین کنند؛ تا انتخابات در فضاى امن برگزار گردد.
وی افزود: "مراکز رایدهی که از طرف ادارات امنیتی و کمیسیون انتخابات، امن اعلام شده است و گفته اند که در آن انتخابات صورت می گیرد، اکثریت آنان تحت تهدیدات امنیتی قرار دارد."
وی علاوه نمود، قرار معلوماتى که از محلات به دست آورده اند، نشان میدهد که سایت هاى انتخاباتی که در ليست امن است، اصلاً در آنجا امنیت وجود ندارد؛ یا از کنترول حکومت خارج است و یا هم تحت کنترول مخالفان مسلح میباشد.
وی خاطرنشان ساخت که کمیسیون مستقل انتخابات، باید در مورد این مراکز مطالعۀ عمیق تر نماید، در مراکز و سایت هايى که انتخابات صورت نمی گیرد، نباید رای مردم تلف شود.
لازم به ذکر است که چندی پیش، شماری از کاندیدان ریاست جمهوری نيز از مداخلۀ حکومت در روند انتخابات ابراز نگرانی کرده بودند.
همچنان چندى قبل کميسيون مستقل انتخابات نيز از ناامنى و اشتراک اراکين دولتى در کمپاينهاى انتخاباتى ابراز نگرانى نموده و از اراکين حکومتى خواست که فرمان رييس جمهور در مورد عدم مداخلۀ مقامات حکومتى در انتخابات را، به شکل جدى در نظر داشته باشند.
سخنگوى اين شورا از تمام نهادها و سازمان هاى ملى و بين المللى نظارت کننده از انتخابات، خواست که ازين روند به صورت جدى نظارت نمايند تا در نتيجۀ آن، يک حکومت مشروع با آراى مردم تشکيل شود.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.