Add new comment

Arghandiwal wants rebels to contest elections

کابل (پژواک ٩ جوزا ٩٢): رييس حزب اسلامى از مخالفین مسلح دولت خواست که به جای جنگ در انتخابات شرکت کنند وتلاش های خودرا برای رسیدن به قدرت از این طریق انجام دهند.
عبدالهادی ارغندیوال، رییس حزب اسلامی  و وزیر اقتصاد در نشستی که روز پنج شنبه ازسوی این حزب در کابل دایر شده بودگفتکه اشتراک در انتخابات یک راه بهتربرای خدمت کردن به مردم ورسیدن به قدرت است.
وی همچنان تمام رویدادهای انفجاری و انتحاری را که باعث تلفات غیر نظامیان می شوند نیز محکوم کرد.
ارغنیدیوال گفت:" انفجار ها وحملات وکشتن افراد ملکی آب انداختن به آسیاب دشمن باعث دوام تسلط بیگانگان است."
حزب اسلامی به رهبری ارغندیوال از حزب اسلامی مخالف مسلح دولت به رهبری گلبدین حکمتیار جدا شده است.
چند روز قبل در کابل یک حمله انتحاری صورت گرفت که مسئولیت آن را حزب اسلامی به رهبری حکمتیار برعهده گرفت.
بر پایه اطلاعات منابع حکومت افغانستان، دراین حمله، شش سرباز خارجی و نه غیر نظامی از جمله سه طفل کشته و ٤٢ تن ديگر مجروح شدند.
حزب اسلامی به رهبری حکمتیار گفته بود که در این حمله تعداد زیادی خارجی های کشته شده وسه فرد ملکی در محل رویداد از سوی نیروهای امنیتی به شلیک گلوله  کشته شده است.
ارغندیوال گفت که حزب اسلامی در انتخابات آینده به شکل وسیع شرکت می کند و گفتگو های خود را همراه با احزاب دیگر برای معرفی یک نامزد واحد آغاز کرده است.
وی افزود که حزب اسلامی با حزب وحدت به رهبری کریم خلیلی نیز به موافقت رسیده است وگفتگو های شان  باائتلاف ملی به رهبری داکتر عبدالله عبدالله نیز جریان دارد.
ارغندیوال گفت که اگر حزب اسلامی همراه با دیگر احزاب در مورد یک نامزد واحد به توافق نرسد، این حزب نامزد مستقل خود را معرفی خواهد کرد.
وی از نهادهای مربوط خواست تا انتخابات آینده را به شکل شفاف برگزار کنند و به هیچ فرد داخلی و خارجی اجازه ندهد تا در انتخابات مداخله کند.
قرار است که انتخابات ریاست جمهوری وشوراهای ولایتی کشور ١٦ حمل سال آينده برگزرا شود.
ارغندیوال در ادامه سخنانش دراین نشست گفت که حزب تحت رهبری وی از خروج نیروهای خارجی که قرار است در آخر سال ١٣٩٣( ٢٠١٤میلادی) صورت گیرد، حمایت می کند.
به گفته وی، این حزب با در نظر داشت منافع ملی افغانستان، از پروسه صلح به طور جدی حمایت می کند آماده هر نوع همکاری دراین راستا می باشد.
سید عمر اعزامی، یک عضو حزب اسلامی که دراین نشست شرکت کرده بود گفت از آن چه وی نقش کمرنگ طالبان و حزب اسلامی در نظامی کنونی خواند انتقاد کرد.
وی گفت:" طالبان که پنج سال حکومت کردند و حزب اسلامی که در پنجاه درصد امور جهاد علیه شوروی سابق نقش داشت، هر دو گروه در نظام فعلی هردو گروه فراموش شده اند."
به گفته وی، تمامی طرف ها درافغانستان خواهان صلح می باشند اما مصالحه کننده گان نباید کسانی باشند که از یک طرف، معاش دریافت می کنند.
به باور اعزامی، اگر پنج فرد مصلح که از هیچ طرفی معاش نگیرند، انتخاب شوند خواهند توانست صلح را به افغانستان برگردانند.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.